Tillid i teamet

Tillid i teamet.

Ved du hvorfor andre

nærer tillid til dig?

På workshoppen Tillid i teamet udforsker vi følelser af tillid, både på teamniveau og på individuelt niveau. Gennem adskillige tillidslinser anskuer vi vores handlinger, og lærer ret hurtigt om de er tillidsværdige eller ej.

Workshoppen adresserer et ellers kompliceret emne på en letforståelig, praksisnær og respektfuld måde, der sikrer at hver deltager får en positiv læringsoplevelse.


Når alle ved hvad de hver især bør gøre for at tilliden får de bedste vækstbetingelser - om det er at svare hurtigere på mails, sige "hej" om morgenen, og at kommunikere tydeligere - så øges trivslen og effektiviteten i teamet.

Tillid i teamet får virkelig deltagerne til at ændre adfærd til det bedre. Hvis du vil vises tillid, så er der nogle helt specifikke former for adfærd, som du skal gøre mere af eller mindre af. Ret simpelt.

Workshopbogen fra Ambitious Teams sikrer maksimal effekt

Som deltager på workshoppen Tillid i teamet får du en designet workshopbog, som belyser og perspektiverer de øvelser, vi laver i løber af workshopdagen.

  • Workshopbogen tager hver enkelt deltager med på en rejse ind i tillidsskabelse. Helt specifikt 16 former for adfærd. Den tillidsskabende adfærd belyses på en meget let forståelig måde som er forbundet med daglig praksis.

  • Workshopbogen skal således betragtes som den enkelte deltagers mulighed for at udforske sin egen kompetence, potentiale og udvikling hvad angår tillidsskabelse.

  • Workshopbogen udgør ligeledes en gave for den HR-manager, som er ambitiøs på teamets vegne, da de indeholder 5 specifikke og forankrende øvelser til anvendelse i tiden efter workshoppen.

Workshopbogen er jeres garanti for et vedvarende stort læringsudbytte af workshoppen

Tillid i teamet.

Udbytte og effekt af workshoppen

Tillid i teamet

Hvert enkelt teammedlem...

Får et nyt og læringsrigt selvbillede i relation til tillid.
Får erkendt hvilke vaner som er toksiske i forhold til tillidsskabelse.
Vil være motiveret øge tilliden i teamet med udgangspunkt i sig selv.
Vil bidrage til at skabe til tillidsskabende og effektivt team.

Teammedlemmerne vil helt naturligt tiltrække bundsolide mennesker.

Teamudviklingen integreres i jeres dagligdag af teamlederen

Boostere til teamlederen

Efter workshoppen Tillid i teamet modtager teamlederen en pakke med tematiske boostere for virkelig at forankre læringen fra workshoppen i teamet.


  • 5 specifikke øvelser som teamlederen kan facilitere efter workshoppen. Instruktioner medfølger.


  • 5 tematiske dilemmaer som teamet bedes løse på egen hånd.


  • 5 udfordringer der engagerer teamet til at spille hinanden gode med forankringen af de nye vaner.


  • Og meget mere!

Boostere til teamlederen - Ambitious Teams.

HR-manageren eller teamlederen spiller en essentiel rolle i afholdelsen af disse korte og energigivende boosts. Forlæng den positive effekt af Tillid i teamet med de mange boostere.

Disse boostere resulterer i teamudvikling med høj effekt.

DOWNLOAD AMBITIOUS TEAMS KATALOG OVER KONSULENTYDELSER, OG FÅ GODE IDÉER TIL HVORDAN I SKABER TILLID I TEAMET.

KONSULENTKATALOGET

BERETTER AT DU KAN KØBE ABONNEMENTER HOS AMBITIOUS TEAMS...

... og således få Tom Fisker Jørgensen tilknyttet som ekstern HR-Partner og Trusted Advisor. Du slipper for at betale fast løn, men har adgang til en verden af stærke løsninger og workshops inden for HR, når det passer jer.

VISER HVORDAN DU KAN STYRKE DIN HR-AFDELING ELLER...

...opbygge den fra scratch. Ambitious Teams kan sagtens klæde jer på til at få den bedst mulige start med en kompetent HR-afdeling. Ligeledes vil jeg også kunne kompetenceudvikle en eksisterende HR-afdeling, således at I bliver flyvende med jeres indsatser.

ILLUSTRERER HVORDAN VI KAN SKABE OG LEVERE FORRYGENDE PROGRAMMER SAMMEN.

I har muligheden for at blive certificeret i Ambitious Teams' workshops, så I helt på egen hånd kan levere workshops, indsatser og motivationsindspark i jeres organisation. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Ring eller skriv til Ambitious Teams, hvis du vil have en fantastisk workshop, hvor tilliden står i centrum, og hvor alle bliver markant bedre til at agere på en tillidsvækkende vis.


Læs mere om Ambitious Teams her


Ambitious Teams

Ambitious Teams ApS

Tom Fisker Jørgensen

Helenelyst 73

8220 Brabrand

Tlf: 0045 50699939

Mail: tjorgensen@ambitiousteams.com

www.ambitiousteams.com

CVR: 41863846