Bevar nærværet i teamet

Bevar nærværet i teamet

Bevar nærværet i teamet

- det fortjener I alle

Bevar nærværet i teamet er en workshop, der skaber tætte relationer på basis af autentisk snak og hjertemodige øvelser. For der er sket noget med os alle under Corona-krisen. Men vi reagerer forskelligt, har forskellige fortolkninger og også konkluderer forskellige ting.

Det handler om at vi finder os selv, og rummer hinanden på ny. Alle har I været berørte af nedlukninger, hjemsendelser, fyringer og måske det, der er værre. Sammen men på afstand har fungeret, men måske mest på papiret.

Derfor har mange teams godt af at genskabe sig på ny. Og denne proces må meget gerne være autentisk involverende. For hvis I lever i håbet om at finde tilbage til de gode gamle dage, så laver mange teams regning uden vært.

På denne fælles vej tilbage og frem er der for nærvær og rummelighed. For nogle ser krisen som en mulighed, nogle ser den som en trussel, nogle ser den slet ikke, mens andre stadigvæk er fanget i coronaens net.

Bevar nærværet i teamet skaber ved hjælp af rummelighed og empati en ny form for samhørighed i teamet.

Workshopbogen fra Ambitious Teams sikrer maksimal effekt

Som deltager på denne Bevar nærværet i teamet får du en designet workshopbog, som belyser og perspektiverer de tanker og følelser, som teamet gør sig i løbet af workshoppen.

1

Workshopbogen giver den enkelte deltager mulighed for at forstå sig selv bedre, idet den udfordrer de tankemønstre og vaner som vedkommende har tilegnet sig under Coronaen.

2

Workshopbogen skal således betragtes som den enkelte deltagers mulighed for at udforske sin egen identitet, hvilket kommer hele teamet til gode.

3

Workshopbogen udgør ligeledes et meget brugbart værktøj for den HR-manager, som har ansvaret på den lang bane for at bringe folk helskindede i land.

Workshopbogen er jeres garanti for at processen med at få alle godt igennem Corona-krisen er dyb og respektfuld over for individet.

Bevar nærværet i teamet

Udbytte og effekt af workshoppen

Bevar nærværet i teamet

Hvert enkelt teammedlem...

Vil være i stand til at identificere andres reaktioner.

Vil kunne anvende psykologiske værktøjer der fremmer nærværet.

Vil have et blik for hvornår teamet er på afveje i forhold til samhørigheden.

Vil være motiveret til at bidrage positivt til genopbygningen af teamet.

Teamet vil kontinuerligt skabe grobund for højere trivsel.

Teamlederen spiller en afgørende rolle post-workshop

Boostere til teamlederen

Efter workshoppen Bevar nærværet i teamet modtager teamlederen en pakke med tematiske boostere for virkelig at sikre sig, at teamet genopbygning er reel, respektfuld og autentisk.


  • 5 specifikke øvelser som teamlederen kan facilitere efter workshoppen. Instruktioner medfølger.


  • 5 tematiske dilemmaer som teamet bedes løse på egen hånd.


  • 5 udfordringer der engagerer teamet til at spille hinanden gode med forankringen af de nye vaner.


  • Og meget mere!

Boostere til teamlederen - Ambitious Teams.

HR-manageren eller teamlederen spiller en essentiel rolle i afholdelsen af disse korte og energigivende boosts, som alle har rod i samhørighedsskabelse. Forlæng den positive effekt af Bevar nærværet i teamet med disse mange initiativer.

Disse boostere lader jer finde hinanden på ny på en sjov måde.

Bevar nærværet i teamet

Man lider jo nærmest af hudtørst! Vi mennesker er sociale væsner, som trives bedst med andre mennesker omkring os - i hvert fald fra tid til anden. Efter lange nedlukninger og restriktioner er vi som bjørne, der blot venter på at vågne fra vinterhi. Vi har tæret godt på depoterne under hjemsendelserne i vores kolde hule og ensomme søvn. Nuvel, men vi har skam også nydt at skabe vores eget rum derhjemme og tillagt os nye vaner, som ikke er lige til at ryste væk.

Nu er foråret på vej, og det skaber længsel i krop og sjæl. Vi har lyst til at bade i hinandens skær, mæske os i flodens fisk samt dele historier og oplevelser som har savnet lyttende øren. Vi ser frem til at se kollegerne, men glæder os endnu mere til endelig at blive set. Egoet håber på reelt nærvær på egoets præmisser

Men hvis vi vil bevare eller ligefrem skabe det autentiske nærvær i teamet, så må vi være bevidste om, at give og at modtage ofte går hånd i hånd. Hvad er det du giver, hvad er det du vil modtage? Vi har nu en legitim mulighed for at være oprigtigt nysgerrige på os selv og hinanden.

Forestil dig at du skal mødes med din gamle folkeskoleklasse. Det skal du blive sjovt, at se de gamle venner, men i virkeligheden vil du kigge efter, om de reelt har forandret sig. Dette er svært, at skue ved første øjekast. Faktisk har vi mennesker tendens til at lægge mærke til det genkendelige, det vi har set før. Så er alt ved det gamle, og vi behøver ikke få gammelhjernen til at gå i fight, flight eller freeze modus.

Men hvornår får vi denne gyldne mulighed igen. At alle møder hinanden med nye øje. Hvis du kan undgå det, så lad være med at putte din kollega i den samme gamle boks i hovedet. Stil spørgsmål, vær nysgerrig og lyt til den personlige rejse vedkommende har været på. Sandsynligheden er, at kollegaen har ændret sig, fået nye overbevisninger og om ikke andet så længere hår. Hvis du vil bevare nærværet i teamet, så forudsætter det, at du selv er nærværende.


DOWNLOAD AMBITIOUS TEAMS KATALOG OVER KONSULENTYDELSER, OG FÅ GODE IDÉER TIL HVORDAN I BEVARER NÆRVÆRET I TEAMET.

KONSULENTKATALOGET

BERETTER AT DU KAN KØBE ABONNEMENTER HOS AMBITIOUS TEAMS...

... og således få Tom Fisker Jørgensen tilknyttet som ekstern HR-Partner og Trusted Advisor. Du slipper for at betale fast løn, men har adgang til en verden af stærke løsninger og workshops inden for HR, når det passer jer.

VISER HVORDAN DU KAN STYRKE DIN HR-AFDELING ELLER...

...opbygge den fra scratch. Ambitious Teams kan sagtens klæde jer på til at få den bedst mulige start med en kompetent HR-afdeling. Ligeledes vil jeg også kunne kompetenceudvikle en eksisterende HR-afdeling, således at I bliver flyvende med jeres indsatser.

ILLUSTRERER HVORDAN VI KAN SKABE OG LEVERE FORRYGENDE PROGRAMMER SAMMEN.

I har muligheden for at blive certificeret i Ambitious Teams' workshops, så I helt på egen hånd kan levere workshops, indsatser og motivationsindspark i jeres organisation. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Ring eller skriv til Ambitious Teams, hvis du vil have en fantastisk workshop, der sikrer at teamet er opbygget af autentiske, rene og positive relationer.


Læs mere om Ambitious Teams her


Ambitious Teams

Ambitious Teams ApS

Tom Fisker Jørgensen

Helenelyst 73

8220 Brabrand

Tlf: 0045 50699939

Mail: tjorgensen@ambitiousteams.com

www.ambitiousteams.com

CVR: 41863846