Motiverende feedback

Motiverende feedback

Workshoppen

Motiverende feedback bringer teamet tættere sammen

Hvilket team kunne ikke motiveres af mere positiv feedback i det daglige? I en tryg og tillidspræget atmosfære bringes deltagerne til at anvende virkelig brugbare psykologiske værktøjer i forbindelse med at give og modtage feedback.

Alt imens vi træner de psykologisk motiverende måder at give feedback på, gennem øvelser, spil, teori og leg, så får deltagerne givet hinanden feedback på kryds og tværs. Så samtidig med at vi træner motiverende så giver vi også reel motiverende feedback.

Denne dag har mange teams brug for. For den løsner stemningen op, hvisker tavler rene og knytter nye bånd på en autentisk og ordentlig måde. Vi anvender stadigvæk jeres psykologiske profil, som både beretter om styrker og mulige svagheder.


Alle deltagere vil efter workshoppen føle sig motiveret til at give motiverende feedback til sine kolleger, umiddelbart i situationen. De positive effekter af denne workshop kan ikke undervurderes.


Workshoppen Motiverende feedback er intens, virkelighedsnær, kompetenceudviklende, læringsrig, interaktiv og motiverende.
Workshopbogen Motiverende feedback giver maksimal læringseffekt

Hvert teammedlem modtager sit eget eksemplar af workshopbogen Motiverende feedback. Workshopbogen fylder 40 sider og tjener nogle helt specifikke formål forankret i læringspsykologi.

  • Workshopbogen er din garanti for at workshoppen griber ud over selve workshopdagen og ind jeres arbejdsmæssige hverdag. Den sikrer nemlig, at I kan fortsætte træningen med at give motiverende feedback på egen hånd.

  • Workshopbogen tjener også det formål, at hver enkelt deltager rent faktisk kan huske den feedback vedkommende modtog fra kollegerne. Den rummer ligeledes plads til et tydeligt motivationsbillede af hver kollega, så alle ved hvordan de skal interagere optimalt.

  • Workshopbogen indeholder psykologiske nudges, motivationelle øvelser, feedbackteori og plads til at forstå kollegerne i dybden. Den er guld værd for HR-manageren og teamlederen i udviklingssamtaler, men også til at fortsætte den positive effekt fra workshoppen.

Workshopbogen skaber langvarig positiv læringseffekt og hjælper med at integrere feedback i jeres kultur.

Workshopbog - Motiverende feedback med Ambitious Teams.

Udbytte og effekt af Ambitious Teams' workshop

Motiverende feedback:

Hvert enkelt teammedlem...

Vil være i stand til at anvende de psykologiske værktøjer i daglige situationer.
Vil være bevidste om at de let kan påvirke teamets effektivitet.
Vil være motiverede til at anvende deres feedbackkompetence på teamniveau.
Vil formå at se deres kolleger i et nyt lys, præget af potentiale og hjælpsomhed.

Alle hver især bidrage til at teamet løftes et eller flere niveauer op i trivsel.

Feedback integreres i jeres dagligdag af teamlederen

Boostere til teamlederen

Workshoppen Motiverende feedback begrænser sig langt fra til blot denne ene dag, hvad angår effekt. I får meget mere fra Ambitious Teams. I slutningen af workshoppen får teamlederen nemlig en pakke med boostere inden for motiverende feedback, som sikrer at læringen bliver forankret i adfærd.


  • 5 specifikke øvelser som teamlederen kan facilitere efter workshoppen. Instruktioner medfølger.


  • 5 tematiske dilemmaer som teamet bedes løse på egen hånd.


  • 5 udfordringer der er designet til at engagere teamet til at holde de nyvundne feedbackkompetencer i hævd.


  • Og meget mere!

Boostere til teamlederen - Ambitious Teams.

Denne værktøjskasse af boostere der fremmer feedbackgivning er en gave for teamlederen og HR-manageren, som nu kan fortsætte de gode takter og nærværet fra workshoppen.

Disse boostere resulterer i teamudvikling med høj effekt.

Evnen til at give feedback der spiller kollegaen god, burde være en naturlig kompetence hos ansatte.

Men mange organisationer har ikke forankret, plejet og fremmet feedbackgivningen, der udgør en betydelig del af en ambitiøs kultur.


Forstil dig at alle dine kolleger havde dine bedste interesser, samt at de havde kompetencerne til at udtrykke motiverende overfor dig. Enhver ville da være skabere af positive cirkler og af et miljø, hvor potentialet er sat fri på daglig basis.

At give engageret feedback kræver ikke en stor indsats. Det koster heller ikke noget. Nej, oprigtigt og velintenderet feedback tjener dette ypperlige formål, at skabe forbindelse mellem mennesker og reducere konflikter. Der er ingen undskyldning for ikke at gøre feedbackgivning til en forankret del af jeres kultur.

What goes around, comes around.

DOWNLOAD AMBITIOUS TEAMS KATALOG OVER KONSULENTYDELSER, OG FÅ GODE IDÉER TIL HVORDAN VÆKSTER PÅ BAGGRUND AF FEEDBACK.

KONSULENTKATALOGET

BERETTER AT DU KAN KØBE ABONNEMENTER HOS AMBITIOUS TEAMS...

... og således få Tom Fisker Jørgensen tilknyttet som ekstern HR-Partner og Trusted Advisor. Du slipper for at betale fast løn, men har adgang til en verden af stærke løsninger og workshops inden for HR, når det passer jer.

VISER HVORDAN DU KAN STYRKE DIN HR-AFDELING ELLER...

...opbygge den fra scratch. Ambitious Teams kan sagtens klæde jer på til at få den bedst mulige start med en kompetent HR-afdeling. Ligeledes vil jeg også kunne kompetenceudvikle en eksisterende HR-afdeling, således at I bliver flyvende med jeres indsatser.

ILLUSTRERER HVORDAN VI KAN SKABE OG LEVERE FORRYGENDE PROGRAMMER SAMMEN.

I har muligheden for at blive certificeret i Ambitious Teams' workshops, så I helt på egen hånd kan levere workshops, indsatser og motivationsindspark i jeres organisation. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Ring eller skriv til Ambitious Teams, hvis du vil have en fantastisk workshop, hvor hver enkelt teammedlem fyldes op af positiv energi.


Læs mere om Ambitious Teams her


Ambitious Teams

Ambitious Teams ApS

Tom Fisker Jørgensen

Helenelyst 73

8220 Brabrand

Tlf: 0045 50699939

Mail: tjorgensen@ambitiousteams.com

www.ambitiousteams.com

CVR: 41863846